Zamieszczone przez Skodio_
Prośba do kolegów z Łodzi
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Prośba do kolegów z Łodzi
Witam.
Mam następująca prośbę do kolegów z Łodzi.
Na allegro jest wystawione następujące autko : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10466539
Czy w miarę możliwości mógłby ktoś oglądnąć ten samochód. Ja ma troche daleko z Wrocławia . Będę wdzięczny.
Pozdrawiam
ps. jeżeli temat jest w niewłaściwym dziale z góry przepraszam , ale nie wiedziałem gdzie go umieścić.
-
-
Ja wprawdzie nie z Łodzi ale coś mi nie pasuje na zdjęciach. Zauważ na 3 zdjęciu błotniki coś za bardzo przy migaczach schodzą się do maski, migacze jakoś nie spasowane... szczeliny na zdjęciach są troszkę nierówne. Jakaś dziura w grillu. Ale lepiej żeby to obejrzał ktoś na żywo. Niech Ci podeślą może zdjęcie otwartej komory silnika. W O1 jest pełno naklejek na belce przedniej jak ich tam nie ma to coś dziwnego. Jak są to też o niczym nie świadczy ale jak nie ma to kanał.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysnKluczowe pytanie: czy wersja elegance nie powinna mieć skórzanej kierownicy ? Bo ta z otomoto nie ma... A to żle świadczy o przeszłości samochodu.
Komentarz
-
Komentarz